Vet aquí, ens arriba aquesta exposició, Arteguillotina, que neix amb la voluntat de créixer, rupturista i viatgera.

Amb voluntat de créixer gràcies als companys de Madrid que ens han permès i facilitat, posant tots els mitjans, sumar-nos-hi des de Catalunya amb obres molt diverses , multidisciplinàries i compromeses i agermanar-nos en un llenguatge i un missatge comuns: l’art i l’antimonarquisme.

Rupturista, perquè així ha de ser la forma d’actuar -no ens queda altre remei!- davant un sistema de govern carpetovetònic i ranci, hereu de feudalismes i dictadures, i antidemocràtic per definició, més enllà de les rentades de cara i dels oxímorons ensucrats, que el defineixen com a monarquia parlamentària.
I viatgera, des de Madrid a Prats de Lluçanès i des d’aquí a seguir voltant per Catalunya i per altres pobles i ciutats d’Espanya units en el sentiment i la lluita pels drets, la justícia i les llibertats. Sembrant la llavor de la “desborbonització”, perquè ara per ara es fa difícil pensar en la LLIBERTAT –aclamada a crits en places i carrers en el seu sentit més ampli i heterogeni – si no ens afanyem a dinamitar definitivament l’essència continuista, el “atado y bien atado”, del règim del 78.

Hi ha un clam contra el Borbó i ara és el moment.

Estem convençudes que l’art és una poderosa i necessària eina de canvi i transformació social; “una arma carregada de futur”. Apostem per l’ARTIVISME com a model d’acció ètic i estètic impulsat per poderoses emocions: la indignació per la injustícia i l’entusiasme per la vida.

Via fora! I entre totes, fem-ho possible!


Febrer de 2020

Catàleg PRATS DE LLUÇANÈS:

PODEU DESCARREGAR EL CATÀLEG DE LES OBRES INCORPORADES A L'EXPOSICIÓ DE PRATS DE LLUÇANÈS -> AQUÍ

Catàleg MADRID:

PODEU DESCARREGAR EL CATÀLEG DE LES OBRES INCORPORADES A L'EXPOSICIÓ DE MADRID -> AQUÍ

Catàleg BURGOS:

PODEU DESCARREGAR EL CATÀLEG DE LES OBRES INCORPORADES A L'EXPOSICIÓ DE BURGOS -> AQUÍ

Voleu portar l'exposició al vostre municipi?

CONTACTEU AMB LA CASA DE L'HEURA


funeralhome-contact-icon3

CORREU ELECTRÒNIC