LA CASA DE L'HEURALa Casa de l’Heura és una entitat sense ànim de lucre que neix al Lluçanès el 2018 com a resultat de la unió de diverses inquietuds socials i culturals, i de les ganes de fer, d’actuar i treballar per construir una societat millor des de la cura i la proximitat en un context rural.

Ens mouen valors com: Creativitat, igualtat, justícia,cooperació i canvi social.

Gaudim treballant amb l’art, els espais de diàleg i l’apoderament ciutadà. Volem experimentar amb estratègies innovadores, ja que estem convençudes que la creativitat és una potent eina de canvi i de millora de la qualitat de vida de les persones.

Ho fem mitjançant el treball en xarxa amb altres agents. Estem situats al Lluçanès, terra de petits municipis on les aliances i les sinergies són un gran potencial.

Des dels nostres inicis hem organitzat propostes artístiques i culturals que promouen l’esperit crític i la participació ciutadana, i projectes de desenvolupament social i comunitari. Fins ara el nostre principal projecte ha estat l’organització de Les Xeres de Santa Àgata, el festival de foc i llum (i ombres) del Lluçanès.

L’art és una arma carregada de futur

Contacteu amb nosaltres